Al onze betaalmogelijkheden

Het is bij Cargoods mogelijk om te betalen met:

  • iDEAL - veilig vooruitbetalen via je eigen bank (ABN Amro, ASN bank, Friesland bank, ING, Knab, van Lanschot, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank)
  • Klarna - Betaal Later
  • Afterpay - veilig achteraf betalen
  • Bancontact
  • Bankoverboeking - zelf het totaalbedrag overboeken naar Cargoods
  • PayPal

Achteraf betalen met Klarna

Met 'Klarna - Betaal Later' is het mogelijk om bij Cargoods te kopen en pas later te betalen. Na verzending van je bestelling heb je tot 30 dagen de tijd om deze te betalen. Je betaalt hiervoor geen kosten of rente, tenzij je niet op tijd betaalt. Als je voor Betaal later kiest zal Klarna je kredietwaardigheid beoordelen. Klarna verwerkt je persoonsgegevens om te voldoen aan haar verplichtingen en aanvullende doeleinden die je kunt vinden in hun privacyverklaring. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Heb je vragen over Klarna? Neem dan even contact met ons op.

Voor meer informatie, de voorwaarden en het privacybeleid verwijzen wij je door naar Klarna.


Veilig achteraf betalen met AfterPay

AfterPay voert voor cargoods.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Je kunt bij Cargoods achteraf betalen tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 750. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Betalen met Paypal

Met PayPal kun je online snel aankopen doen met je creditcard (of via bankoverschrijving). Snel en veilig, want je hoeft je creditcardgegevens niet in te vullen, maar je kunt inloggen met je PayPal-gebruikersnaam en -wachtwoord. Beschik je over een PayPal-account en dus een Paypal-rekening? Dan kun je deze gebruiken om bij cargoods.nl te betalen. Kies hiervoor bij het afrekenen voor de betaalmethode PayPal.

Voor meer informatie over PayPal, bezoek paypal.com.


Betalen via bankoverschrijving (ook vanuit het buitenland)

Liever het totaalbedrag zelf overmaken, of vanuit het buitenland betalen? Gebruik voor deze bankoverschrijvingen wel de juiste BIC en IBAN gegevens. Houdt er wel rekening mee dat betalingen uit het buitenland altijd een aantal werkdagen in beslag neemt.

IBAN nummer: NL92 ABNA 0477 3950 74
BIC nummer: ABNANL2A

Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers op de klantenservice!